Fashion vs. Mind – Exploring the limits of fashion

Vernissage – Måndagen 28/5 17.00

I utställningen Fashion vs. Mind – Exploring the limits of fashion bjuder I Am Fashion in besökaren i modets värld. Genom olika uttryck och former undersöks mode ur ett konstnärligt, innovativt, hållbart och modevetenskapligt perspektiv. Utställningen ifrågasätter det traditionella modetänket och skapar nya sätt att betrakta och förstå mode. Genom bland annat fotografi och modedesign berörs såväl viktiga som intressanta frågor.

Utställningen genomförs med stöd av kulturnämnden i Helsingborgs stad.

Den 4/6 flyttas utställningen till THINK Open Space på Bredgatan 11 i Helsingborg och visas där fram tills den 20/8.

Varmt välkomna att anmäla er här.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *